KISAH SAYA DAN SHAKLEE.
akak..
merupakan seorang ibu kepada 3 orang anak yang sedang meniti remaja..

mempunyai kerjaya tetap. namun komited untuk membantu anda di luar sana, samada untuk meningkatkan tahap kesihatan mahu pun untuk menambah pendapatan.

2013..
bemula dengan penggunaan ESP, diikuti dengan Vitamin C dan seterusnya Vitamin E. selepas melihat kesan yang positif, akak menambah penggunaan kepada set kurus, iaitu lecithin dan ESP.

memandangkan sejak tahun 2013 akak menghidap asma, akak cuba konsisten dengan pengambilan omega guard shaklee, vitamin C, ESP dan vitamin E. alhamdulillah.. hampir setahun akak tidak ke hospital untuk ambil "neb". 
kini sudah 3 tahun tanpa neb (tahun 2017)

rutin kerja sebagai ibu, isteri DAN pekerja.. selalu menyesakkan dan meletihkan minda serta fizikal. akak cuba pula ostematrix. alhamdulilah.. membantu tidur yang nyenyak serta bangun waktu pagi yang lebih segar dan bertenaga. ia membantu pelawasan juga..

untuk anak-anak yang sedang membesar, akak bekalkan mereka dengan meal shakes, omega guard dan chewable vitamin C.

di sana  sini...
rata-rata mengatakan kos hidup meningkat. pendapatan dilihat semakin banyak berbanding pekerja pada zaman dahulu.. namun hakikatnya kuasa membeli semakin menurun. 

lihat saja harga rumah teres setingkat.. apatah lagi semi-D 2 tingkat ? dikatakan semua itu hanya MAMPU DILIHAT dan bukannya MAMPU DIMILIKI.

maka akak nekad, untuk share dengan orang dluar sana kebaikan shaklee serta dalam masa yang sama mencari jalan keluar daripada "zon selesa" makan gaji akak selama ini.

hasil dan kesan yang positif daripada penggunaan produk shaklee, akak memberanikan diri perkenalkan produk ini pada kawan-kawan sekerja. kini jaringan itu semakin meluas kepada kawan mak, sepupu, mak saudara serta jiran setaman mak.

seronok...
sebab dapat tolong orang. seronok bila mereka berikan feedback yang positif. seronok bila lihat mereka pun seronok. ada kepuasan di situ.

seronok dapat side income. seronok juga disaat tengah2 bulan bila duit gaji menyusut, tiba-tiba didatangi dengan bonus dari shaklee. 

ternyata.. 
kepuasan mutlak bukan hanya bila dapat bonus dari shaklee.. tapi juga daripada kepuasan hati yang ditunjukkan oleh pelanggan.

maka..
akak terpanggil untuk berkongsi dengan anda kepuasan ini.. kegembiraan ini..

disokong dengan keluarga "KAYA" dari shaklee.. ye.. mereka memang "kaya". kaya ilmu, kaya sopan santun, kaya dengan keakraban sesama rakan,kaya motivasi, kaya dengan daya tahan diri, kaya dengan push factor... alhamdulillah.. akak diberi peluang berkenalan dengan mereka.

oleh itu...
akak sangat-sangat mengalukan sekiranya anda berminat untuk :
1. mencuba produk shaklee ATAU
2. menjadi ahli dengan keistimewaan penjimatan sehingga 40% ATAU
3. menjana pendapatan dengan shaklee

hubungi akak dengan cara berikut :

 Azlina Hamdan

Call/sms/whatsapp  013 7755256

azlinahamdan79@gmail.com

FB : Azlina Hamdan

ig@diari_ibuComments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.