SHAKLEE : PROMO MEI 2018


bagi pengguna shaklee..
kami memang tertunggu -tunggu 1hb setiap bulan ?

sebab ..
setiap 1hb shaklee akan announce promo yang available untuk bulan tersebut.
dan biasanya..
promo bulan tu sangat-sangat up to date.

contoh, 
memandangkan umat islam bakal menjalani ibadat puasa bermula 17 Mei ini..
maka shaklee buat promo performane drink (minuman bagi tenaga) dan juga meal shakes (bantu anak-anak kecik berpuasa dengan beri tenaga dan jugak rasa kenyang).

best kan ?

tak ketinggalan jugak bagi kaum wanita..
yang nak maintain berat badan sepanjang bulan puasa nanti..cinch shake perasa vanilla pun akan ada promo jugak.

semua  promo di atas adalah :
BELI 2, DISKAUN 10%
serta dapat free BAG hijau shaklee.





set cleanse and burn serta set Revitalize pun jika kita beli, shaklee akan bagi kita free bag hijau..


bukan tu je..
ada lagi tau..

shaklee extend lagi promo untuk  produk yang sangat-sangat HOT iaitu YOUTH.


set YOUTH yang selalu SOLD OUT ni memang BEST.
akak pun masa mula-mula shaklee launch, cepat-cepat akak grab 1 set.
bulan ni kalau beli full set YOUTH ni, 
shaklee bagi kita Radiance C+E secara percuma tau..
sebab kalau nak beli, harga sebekas tu je dah mencecah RM473.
so, sementara ada yang nak bagi kita FREE ni, 
moh ler kita borong ..
kan ?
kan ?
kan ?
set penjagaan kulit yang bebas 1500 bahan kimia merbahaya.


dan laaaast sekali..


shaklee baby yang sesuai sangat-sangat untuk si comel kita tu..
especially yang kulit allergic dan  ada masalah ekzema.
kalau beli 2 , shaklee bagi 1 set PERCUMA.
lumayan sangat - sangat ?


so, nak beli macamana ?
roger - roger je akak ye..
takde masalah kalau nak dapatkan consultation dulu sebelum membeli.
consultation percuma,
nak beli baru bayar..


INA
013-7755256



Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!