Posts

Showing posts from May, 2018

SHAKLEE : PROMO MEI 2018

Image
bagi pengguna shaklee..
kami memang tertunggu -tunggu 1hb setiap bulan ?

sebab ..
setiap 1hb shaklee akan announce promo yang available untuk bulan tersebut.
dan biasanya..
promo bulan tu sangat-sangat up to date.

contoh, 
memandangkan umat islam bakal menjalani ibadat puasa bermula 17 Mei ini..
maka shaklee buat promo performane drink (minuman bagi tenaga) dan juga meal shakes (bantu anak-anak kecik berpuasa dengan beri tenaga dan jugak rasa kenyang).

best kan ?

tak ketinggalan jugak bagi kaum wanita..
yang nak maintain berat badan sepanjang bulan puasa nanti..cinch shake perasa vanilla pun akan ada promo jugak.

semua  promo di atas adalah :
BELI 2, DISKAUN 10%
serta dapat free BAG hijau shaklee.





set cleanse and burn serta set Revitalize pun jika kita beli, shaklee akan bagi kita free bag hijau..


bukan tu je..
ada lagi tau..

shaklee extend lagi promo untuk  produk yang sangat-sangat HOT iaitu YOUTH.


set YOUTH yang selalu SOLD OUT ni memang BEST.
akak pun masa mula-mula shaklee launch, cepat-cepat akak g…