YOUTH SHAKLEE - PART 4 ; DAPATAN KAJIAN

youth shaklee




ni sambungan dari post sebelum ni ye..
kalau nak tau apa cerita sebelum ni boleh rujuk entry terdahulu.
.
.
sebelum ni akak ada sharekan plot skin age index untuk sample yang terlibat dengan kajian penggunaan set YOUTH ni.
kebanyakannya memiliki skin age antara 50-60.
itu sebelum guna set YOUTH.
.
.
haaa..
yang ni akak share kan apa jadi pada titik-titik tu selepas sample ni menggunakan set YOUTH.
.
.
2/3 actually shifted their skin age into a younger decade.
.
.
kali ni ada plot yang sudah berubah ke skin age kurang daripada 40.
.
.
dan jika dibuat perbandingan dengan sebelum ini, sekarang banyak plot tertumpu kepada skin age antara 40-50 sedangkan sebelum ini plot hanya tertumpu pada skin age index 50-60.
.
.
wow !
amazing.
.
.
dapatan kajian ialah -
100% of women were clinically proven to have younger-looking skin.
and..
2/3 actually shifted their skin age into a younger decade.
.
.
pre-order untuk set youth dah dibuka sekarang.
boleh klik link di bawah.
www.wasap.my/60137755256



pengedar shaklee mersing




Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!