MACAMANA JADI AHLI SHAKLEE ?

macamana jadi ahli shaklee


macamana nak jadi ahli ?
apa boleh dibuat selepas jadi ahli ?
.
.
yang paling best, ialah..
boleh order barang terus dari shaklee.
tak perlu melalui pengedar lain.
.
.
harga produk selepas jadi ahli ?
dah tentu lah layak dapat harga ahli.
bukan harga retail ok !
penjimatan sehingga 20%.
.
.
nak order ?
senang sangat- sangat.
melalui website boleh,
nak call shaklee pun boleh.
sediakan debit / credit card je.
.
.
tiada pembelian minimum.
shaklee akan kenakan caj penghantaran sebanyak rm10.60.
kalau pandai atur order, shaklee akan bagi free postage jugak (yang ni akak buat kelas khas untuk ahli sahaja).
.
.
sapa yang jadi downline akak, biasanya akak akan ajar cara untuk order dari A-Z.
akak bagi step by step.
senang kerja uolss.
.
.
berminat nak jadi ahli ?
RM79.50 saja..
.
.
klik link di bawah
www.wasap.my/60137755256


macamana jadi ahli shaklee









Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.