SALE 11 NOVEMBER 2017. PROMOSI SHAKLEE PUN BUKAN MAIN HEBAT BULAN NI!!

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER


amboi ..
sakan sale sempena 11.11.
flash sale lah ! 
apa lah kan..

akak pun tiba-tiba terasa nak sama-sama hangatkan suasana 11.11 ni..
walhal promo shaklee ni untuk sepanjang november lah !
hehehe..

in fact, semua pengedar sah shaklee memang sedia maklum, setiap bulan shaklee memang akan buat promo berbeza.
yang paling menguntungkan tak lain dan tak bukan ialah ahli shaklee lah.
sebab , kalau bukan ahli kena T&C applied, untuk ahli takde syarat apa-apa pun.
selagi layak, selagi tu lah boleh membeli.

contoh; 
bulan ni ada macam-macam promo.



PROMO 1 : BUY 2 VIVIX, LESS 5%

hari biasa harga runcit untuk sebotol Vivix ialah RM503.
so, kalau 2 botol = RM1,006.
tapi, pada bulan ni..
kalau anda beli 2 botol viviv sekaligus, harganya hanya RM765.32.
Wow sangat kan ?


RM1006 - RM765.32 = RM240.68.
ye..
inilah jumlah penjimatan yang and bakal dapat.
bukan setakat tu je..
dengan pembelian ini jugak melayakkan anda menjadi ahli secara PERCUMA.
kalau tak, hari lain anda kena bayar sebanyak RM79.50 untuk menjadi ahli.



oh..
ada lagi..
kalau dah jadi ahli tu, beli pulak 2 botol vivix, bulan depannya anda layak pulak dapat bonus daripada shaklee sebanyak lebih kurang RM33.
apa ni ??
beli sekali tapi benefit dia banya betul!!!


PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER




PROMO 2  : PEMBELIAN 100uv, DISKAUN GLA/VIT E 20% 


PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER


meh akak cerita 1-1.
dalam gambar ni ada 2 promo berbeza.

cuba tengok gambar yang belah kiri dulu.
akak cerita yang ni dulu.

beli mana-mana daripada (ESP, Omega, Vitalea, Vitamin C atau B Complex) sampai bagi cukup 100uv, selepas tu anda layak beli Vitamin E atau GLA dengan potongan harga sebanyak 20%.

ni akak nak habaq mai..
bukan selalu tau shaklee bagi diskaun sampai 20%.
aish..
memang jarang-jarang lah!

ok..
meh akak bagi tau harga sebelum dan selepas diskaun bagi  bagi kedua-dua vitamin tu.

Vitamin E - RP : RM165.53 , selepasa diskaun :RM132.50
GLA - RP: RM96.73, selepas diskaun : RM77.38

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER


contoh :
anda nak beli SET ANGGUN ni  kan..
ada ESP, omega, b complex, vitamin c dan vitalea (lebih 100uv)
dan nak bagi lengkap set anggun ni kena ada GLA.
jadi , pembelian GLA ni yang layak dapat diskaun sebanyak 20%.

so, paham kan ?
promo ni macamana ??

macamana nak tau yang mana nak bagi cukup 100uv ?
ini lah fungsinya akak sebagai pengedar sah shaklee uolss..
akak lah nanti yang akan kirakan cukup ke tak 100uv tu ok !

lupa nak bagitau..
nak lagi murah ???
jom jadi ahli..



PROMO 3  : BUY 3 FREE 1 VITALEA FOR KIDS

PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER


buy free 1 ye bulan ni.
apa ke benda ni ???

ini ialah multivitamin perasa anggur untuk anak-anak kita.

ia bebas daripada gluten dan berperisa anggur yang lazat yang pasti digemari si manja.
juga tanpa bahan pengawet, pemanis atau perasa tiruan.
ia dimaniskan secara semulajadi menggunakan xylitol yang tidak menyebabkan kerosakan gigi.

ia mengandungi 18 vitamin dan minirel.
setiap hidangan menyediakan 100% nilai harian kesemua 8 vitamin B, serta vitamin C, D dan E yang memainkan peranan penting untuk menyokong tubuh sihat.

sebotol - RP ; RM 117.93.
kalau beli 3 bulan ni, dapat lagi percuma sebotol..

buy 3 free 1 ni buatkan sebotol jatuh harga kepada RM 88.45 sahaja.

pastikan yang TERBAIK sahaja untuk anak-anak kita yea !!


owh..
ada banyak lagi tawaran hebat ..
tapi hanya untuk pengedar sah shaklee macam kami-kami ni jea..

so, kalau nak tau apa dia yang menarik, jom ler daftar jadi ahli..
penjimatan sehingga 25%..

Ina - 0137755256


Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!