SHAKLEE TOLONG BAYARKAN BIL ? BETUL KE ?




bil api air..
tiap2 bulan nak kena bayar.
duit kereta..
duit rumah..
bil astro.
bil wifi.
dan segala macam bil lain .


alahai !
betapa duit gaji sekarang deras keluar seperti air..
masuk gaji hujung bulan..
tengah bulan bilangan digit dlm no akaun makin kurang..
dan makin susut.


tak mau merungut banyak .
duit gaji tak cukup bagai..
akak usahakan sesuatu yg setiap bulan akak akan dapat imbuhannya yang tak sama dengan tarikh gaji.

alhamdulillah..
setiap tengah bulan ..
oppss..
bulan ni dia masuk awal pulak..
tq shaklee..
akak akan usha2 manja kat dalam akaun.
bila lah digit2 dlm tu nak bertambah semula.

akak suka share benda-benda ni bukan niat nak menunjuk2 berapa banyak akak dapat..
tapi akak bgtau semua ni supaya kita semua sama2 generate income gaya shaklee ni.
dan kita boleh buat sebenarnya..
daripada kita menunggu duit jatuh dari mana-mana kan ?
lebih baik kita usahakan sesuatu untuk itu.

nak buat macamana ?
akak boleh ajarkan.
sambil2 duduk rumah pun sale jalan.
sambil2 memasak ada orang tanya macamana nak jd ahli.

kalau apply teknik HALIMUNAN tu lagi lah masyukk !
insya allah...
yang penting kena ada usaha..

doa saja tanpa usaha tak menjadi jugak !

*psss.... teknik halimunan tu apa ? lepas jadi ahli akak ajar ye teknik halimunan tu apa..




Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.