SET KESIHATAN ANAK-ANAK. RUGI KALAU TAK CUBA !





Dinegara kite sendiri, 9/10 kanak membesar dengan kekurangan nutrisi penting seperti vitamin A, D, kalsium dan zat besi.

kadang2 bukan sebab anak-anak kita tak makan sayur..
tak makan seimbang..
tapi faktor persekitaran sekarang.
pencemaran alam sekitar.
makanan dalam tin.
processed food.
ayam cucuk (owh.. katanya mereka tak cucuk ayam.. tapi bagi makan ubat dalam makanan je)
dll.

takkan kita mampu tengok aje kan selepas tau fakta di atas ?
kejam tu namanya..

alternatifnya ,
kita ada meal shakes
vitalea
chew C
nutriferon
omega guard

set kesihatan yang sesuai untuk anak-anak kita.

set lengkap untuk sistem imun,
DHA untuk perkembangan otak.
untuk elak sembelit dan tambah selera makan.

jom!
pastikan nutrien yang anak kita ambik mencukupi untuk keperluan seharian mereka.

our kids really need it !!



Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.