KHASIAT ESP UNTUK KULIT. GAMBAR NO 5 TU KORANG MESTI TAK PERCAYA!




bulan ni ..
oktober 2017.
bakal menyaksikan lagi PROMO ESP.

ini lah first love akak dengan shaklee.
terus fall in love sampai sekarang.

bulan ni kalau beli 4 balang ESP ni, anda bakal dapat diskaun sebanyak 5%.
hari biasa, harga 1 ESP ialah  RM 170.93 ( tidak termasuk postage).
kalau beli 4 ?
haa... 
tekan calculator cepat.. berapa je tinggal lepas tolak 5% diskaun.


nak lagi murah ?
jom jadi ahli...

apa yang best sangat pasal ESP ni ?
akak cerita pengalaman akak lah ye..

kalau nak kan perubahan kulit untuk 1 badan , baiklah minum ESP ni.
maaf.. akak tak janjikan korang akan jadi putih  gebus lepas minum ESP ni.
tapi, kalau korang konsisten.. 
confirm roommate pun perasan tau kehalusan dan kelembutan kulit si isteri.

serius !
kalau tak percaya kena sendiri cuba.

selain tu, kalau pagi-pagi tak sempat breakfast , ini lah penyelamat akak.
bancuh.. 
minum.
kalau terdesak sangat, setakat pukul 12 tak makan lagi tu no problemlah !

ini kalau bulan puasa akak lagi suka.
last sekali lepas makan semua tu, ESP lah jadi penutup sahur.

senang sangat nak bancuhnya..
terus boleh minum.
kalau rajin, nak buat smoothie ESP pun sedap.

psss...
sapa-sapa yang beli ngan akak ESP ni,
akak akan bagi e-book resepi smoothie ESP secara PERCUMA.






jom kita tengok ..
apa ESP ni sebenarnya keistimewaan ESP ni ??


  • shaklee menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai secara genetik (non-GMO) di bawah Program  Pengekalan Identiti (IPP).
  • setiap hidangan membekalkan 14gm protein berasaskan tumbuhan.
  • protein soya mampu  membantu menurunkan paras kolestrol.
  • mmepunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 - penarafan tertinggi diterima yang bersamaan skor yang diberikan kepada sumber protein berasaskan haiwan.
  • membekalkan 9 asdi amino.
  • tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.
haa ??
agak-agak mana nak cari kat tempat lain keinstimewaan seperti di atas.

sebab itu lah sampai sekarang akak masih setia dengan ESP ni.
kebetulan ada promo ni, masa ni lah nak memborong sakan kan ?
hehehe..

last sekali, akak nak share 1 lagi RAHSIA ESP ni..
tahu tak ?
ESP ni mula wujud sejak tahun 1961 lagi.
lama tuuu...



masa tu Dr. Forest C. Shaklee mencipta formula protein soya isolat pertama di dunia.
haa..
sekarang je dah nak penghujung tahun 2017.
agak2 lah kan, dari tahun 1961 - 2017, berapa banyak dah revolusi ESP ni berlaku ?
dan siapa yang bakal dapat kebaikannya ??
kita lah kan sebagai pengguna yang paling beruntung.


jom layan testimoni radiant set yang ada ESP di dalamnya.







so, apa lagi..
lepas akak share semua kebaikan ni takkan pakat baca je kan.

feel free to order melalui akak.
boleh call/ whatsapp 
Ina - 013-7755256

 



"SELAMAT BER ESP"

Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.