KAKAK YANG SANGAT CARING.. BELIKAN VIVIX UNTUK ADIK SLE




Berbulan jugak proses dia tanya-tanya..
And at last , baru dia decide nak membeli.


Awal2 lagi saya dapat agak dah..
Dia ni jenis yang memang teliti sebelum membeli nih..
Dapat lihat dr cara dia tanya soalan dan tempoh dia ambik utk kata YES tu.
Hehehe...lamalah jugak !!


Pembelian pertama.
Masih sebagai  customer.


Next..
bila dia terus beli 2 botol vivix ..
Dan terus layak jadi ahli secara PERCUMA.


Dengan jarak masa yg singkat dengan pembelian pertama..
Saya rasa dia dah ada keyakinan dengan produk shaklee ni.
Confirm dia dah habis google dan study ..
sbb tu dia berani deal dengan saya.


Bukan senang2 orang nak transfer almost 1k kat kita kan ?
Dahlah x kenal..
Johor - sarawak pulak tu !!


Sejak tu..
Kami bertukar relationship.


Daripada seller - customer.
Kepada..
Upline - downline
Kawan-kawan
Kakak- adik


Beli shaklee tu dah jadi rutin dia sekarang.


The best part about her..
Bukan beli untuk diri sendiri tau.


Setiap kali beli..
Mesti tanya yang sesuai untuk adik dia.
Adik dia ada SLE.






Kalau org lain muda2 ni sibuk tanya produk untuk kecantikan.
Dia sibuk tanya produk untuk kesihatan adik tersayang.


Sangat concern  and caring kat adik dia.


Harga produk tu jatuh no.2 .
Asal adik dia sihat.



apa yang selalu oleh downline saya ni untuk adiknya yang menghidap SLE ?
ini dia..
vivix dan juga performance drink.






Doa saya mengiringi setiap kali dia bagitau mengenai adiknya.

semoga terus sihat yea !




Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.