APA MASALAHNYA SEHINGGA GAJI TAK CUKUP ?


[GAJI TAK CUKUP]

tipu lah kalau akak kata duit gaji memang CUKUP !
sampai tak sedar gaji baru masuk akaun..
hamboi!!


walhal, realitinya..
tarikh gaji bulan depan sentiasa dinanti.
agak-agak tengah bulan tu, dah google tarikh gaji hujung bulan ni..
korang jangan nak tipu..
hahaha..
akak tau semua taktik tu sebab akak pun makan gaji jugak.

eh !
gaji kita.. 
suka hati kita lah kan !

betul !
yang tu akak setuju..

tapi nak tak akak ajar kat korang macamana nak dapat income setiap tengah bulan tanpa HAD ???

ni akak sharekan bukti setiap tengah  bulan income ni masuk  akaun akak.

gaji tak cukup
bonus Ogos 




gaji tak cukup
bonus September


dan...
kalau buat betul-betul, nak apply loan rumah dan kereta pun boleh guna income statement yang akak nak ajar ni.

caranya ?
mudah ya amat !
lebih-lebih lagi kalau anda adalah pengguna tegar shaklee.

lebih mudah untuk anda share kebaikan dengan kawan-kawan,,
alaa..
share kebaikan je..
bukan paksa dorang beli !!

dan jika ditakdirkan anda tak pernah cuba shaklee ni..
dan kita berjodoh di blog akak ni..
bemakna ini lah petunjuk yang sepatutnya anda jangan pandang sebelah mata "JOM JOIN SHAKLEE"

macamana nak join shaklee ni ?
yang mana produk dijamin TERBAIK.

boleh buat bayaran pada akak,
dan akak tolong registerkan.
tak sampai 1 jam, anda akan dapat ID No dan seterusnya dah boleh buat pembelian secara online.

dengan bayarn RM79.50 tu jugak,,
anda akan dapat member kit.
yang penuh info pasal produk shaklee dalam tu.
haa... jangan salah paham kata duit tu masuk poket akak ye..
no.. no.. no..

menariknya kalau jadi ahli bulan ni..
anda akan dapat menikmati pembelian produk dengan harga-harga ISTIMEWA.


promo



kalau anda beminat nak tau lebih lanjut, boleh terus hubungi akak tau..

Ina 
013-7755256




Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.