SHAKER BUAT IBU - ANAK BEREBUT !!

Dah hampir 2 tahun dia setia dengan bekas air tupperware hijau dia.
Cikgu bagi masa darjah 6 sebab dia tolong jaga koop sekolah.

Tapi sekarang..
Dia asyik berebut dengan ibu nak bawak bekas air ni ke sekolah.
😅
Tupperware hijau dia pun dia tak ingat dah !

First day dia bawak ke sekolah..
Kawan2 dia tanya "Apa benda dalam bekas air tu ?"
"Eh.. tu buah ke?"
Hahaha.. Jadi..
Terpaksalah ibu mengalah.

Takpelah nak !
Nanti ibu beli yg 800ml punya..
Lagi besar drpd ni tau !
Masa tu jangan nak tukar botol lagi dengan ibu lah ye !! 😁

#pengedarshakleemersing
#cintaturbo17



Comments

Popular posts from this blog

AKIBAT ABAIKAN TANGAN KEBAS SELEPAS BANGUN TIDUR , AKIBATNYA SARAF ROSAK DAN OTOT MENJADI KECUT

RESEPI KEK CHEESE CONFIRM JADI TERUTAMA UNTUK BEGINNERS MACAM SAYA!!

GASTRIK KRONIK . KENALI SIMPTOM DAN CARA MENGATASI.