Posts

Showing posts from March, 2014

HERBLAX ???? APA KEBENDA TU ?????

Image
opss... jangan tertukar 2 botol ni...
yang saya nak cerita hari ni mengenai botol yang  belah kanan sahaja..  iaitu HERB-LAX. yang belah kiri tu untuk anak2.
masih lagi dengan misi KURANGKAN BERAT BADAN versi saya.. saya dah cuba Lecithin + alfafa  (sebulan turun 3kg) Omega +alfalfa pun saya dah rasa...
tapi kan, kalau berat dah turun, tapi perut masih ke depan macam tak best jelah pulak kan ?? tapi tang perut tu.. nak kempiskan macamana pulak yea ??
maka, selepas meneliti testimoni yang ada... study sikit2..saya try dengan ambik HERB-LAX untuk tujuan perut sahaja tau!!! hehehe..
memula nak makan tu, kawan saya pesan.. first time ambik ni jangan ambik masa hari kerja yea.. uit!!!! pelik!!! kenapalah pulak kan?? saya ikut juga nasihat kawan saya tu.. takutlah pulak kalau jadi apa2 kat office.
hari pertama makan masa weekend.. esok paginya... pagi2 dah cuci perut ok... tapi bukan cuci2 biasa ni tau ! ini cuci perut yang didahului dengan sakit perut memulas-mulas. tapi lepas "proses" tu le…

LAGI-LAGI PASAL ESP ???

Image
sembang-sembang pasal ESP dengan sebahagian besar customer-customer saya malam semalam.
saya tanyakan, kenapa mereka semua masih repeat order ESP ?? tak kisahlah.. waktu ada promo beli 6 percuma 1 mereka memborong, waktu takde promo pun masih mantain beli..
ini kisahnya...


CUSTOMER 1
ESP ni membantu dia dalam menurunkan berat badan.  sebab boleh tahan lapar katanya..dia ambik jugak lecithin.. katanya kulit makin cantik. selulit pun hilang... ambik pulak vitamin e dengan c.. lagilah mantap uollsss....
dia jugak berulang alik hari2 dari rumah ke office. jarak perjalanan yang makan masa hampr 1 jam setengah hanya untuk pergi je.. tak kira 1 jam setengah untuk perjalanan balik pulak.. penat tu.. tapi dia kata.. alhamdulillah.. pengambilan ESP secara konsisten membuatkan dia tak cepat letih walaupun travel hari2


CUSTOMER 2
ini kisah kawan yang bakal bergelar raja sehari.. dia mantain dengan esp + lecithin dan alfalfa untuk kurangkan berat badan. tapi lain pulak yang dapat..sejak dia makan SHAKLEE n…

BEST KE ESP TU ??????

Image
Best ke tak rasanya??? Rasanya taklah serupa macam air soya yang kita beli ikat tepi tu.. Dan tak sama jugak rasanya air soya pasar malam Dan tak sama jugak kalau kita nak bandingkan  dengan air soya dalam kotak yang ada macam2 jenis kat pasaran tu..
Mula2 saya nak cuba berat betul rasa hati... Sebabnya.. kalau jenis yang minum2 ni saya memang kurang arr... Apatah lagi setin pulak tu.. Dah beli, tapi masih lagi dalam kepala tu susun strategi macamana nak bagi habis ESP
Tapi disebabkan teruja dengar khasiat ESP ni.. saya gagahkan jugak.. Dengar kata, boleh mengenyangkan, bagi tenaga, baiki masalah kulit, sumber protein, bagus untuk rambut.. dan macam2 lagilah... google je kebaikan ESP.. haaa.. tu dia.. macam2 ada...





Owh... bila kali pertama try tu... Ermm.... NOT BAD!!!! Excited nak buat macam2 resepi air ESP..at last, saya jatuh hati dengan gabungan ESP dengan susu dutchlady..
Kawan saya kata... ESP ni soya kan.. tapi dia kata rasanya x seteruk produk soya lain yang dia dah ambik unt…