Posts

Showing posts from August, 2013

SELEPAS 1 TAHUN....

Image
tu dia.... tarikh last post kat blog, 4 ogos 2012, hari ni dah 5 ogos 2013.... 1 tahun dah....
errmm.... macam2nya berlaku dalam tempoh setahun nie... memang macam2... alhamdulillah... kami sekeluarga masih lagi brnafas atas izin Allah.
sekadar menyorot kembali peristiwa penting sepanjang tempoh 12 bulan ni :

NOV 12, afiq nan telah berkhatan ... (perkara paling ibu takut nak lalui... alhamdulillah.. semuanya berjalan lancar)



seminggu selepas afiq nan sunat, anta acu ngan atok balik kg. sebelum tu kita jalan TESCO dulu.. karok2 dulu kat sini... rupa2nya ini kali terakhir tok ngan acu ke kedah, sebab ......




DEC 12 ,kita kena ucapkan "SELAMAT TINGGAL" kat umah nie... so, no more mandi air2 hujan lepas nie macam kat kedah yer...sebab?? kena transfer balik ke JOHOR. actually bukan "kena" transfer, tapi sendiri mintak balik kg.... YUHUUU..... 



maka, kita pun berpindahlah ke sini... maka dengan memakai baju macam nie, maka dengan rasminya afiq nan telah menjadi warga JOHOR semu…