Followers

Friday, December 2, 2016

MAKAN SHAKLEE PUN TAK BERKESAN ? KORANG RASA ?

takpe lah..
saya dah biasa makan vitamin jenama XXX.
kalau campur dengan shaklee ni nanti saya takut lah ada side effect.
樂


meh..
hari ni akak tnjuk sikit dapatan drpd LANDMARK STUDY yang membandingkan antara pengguna produk shaklee, pengguna vitamin jenama lain dan 1 lagi golongan yang memang tak ambik vitamin langsung.

ok..
kita tengok graf pertama.
pengguna vitamin jenama lain mempunyai risiko lebih tinggi untuk mendapat penyakit vaskular.
aikk ?
kata makan jenama XXX kan tadi ?


now..
move to 2nd graph.
haa...
apa korang paham ?
dapatan kajian juga mendapati ..
sekali lagi..
sekali lagi pengguna vitamin jenama lain berisiko lebih tinggi untuk menghidap kencing manis.
what ?
kata ambik dah vitamin jenama XXX tadi..

kesimpulan, dapatan kajian juga mendapati pengguna shaklee mempunyai risiko paling rendah untuk mendapat penyakit vaskular dan juga kencing manis.
haaa??
nampak tak..
nampak tak..

sebab tu akak selalu bising2 kat wall FB sendiri ..
tak kisahlah korang nak makan jenama apa sekali pun..
asalkan korang tau  bahan vitamin yg korang makan tu ?

pikir2kan yea...


dan sapa2 yang menyimpan hasrat nak makan shaklee..
tapi asyik tertangguh jea tu..
rasanya lepas baca posting akak ni maknanya..
korang  memang ditakdirkan untuk at least..
sekali dalam seumur hidup try produk kesihatan  shaklee yang memang awesome ni !



ina
0137755256

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...