Followers

Friday, December 2, 2016

KELEBIHAN JOIN SHAKLEE

kalau anda fikir saya terjebak dalam bisnes shaklee SEMATA-MATA sebab duit  ?
anda silap.


bermula dengan ESP..
kemudian usaha untuk kurangkan masalah asthma (alhamdulillah.. 2 tahun 3 bulan tanpa neb).
keinginan untuk keluar dari pikir mengenai kerja rutin office semata2..
dan ditambah keinginan nak tolong kawan2 selesaikan masalah dengan produk yg memang selamat untuk digunakan.

semua di atas 👆 jadi penyuntik semangat masa tu.

sebab tu bila sesi coaching dengan anak2 ...
saya lebih suka cerita mengenai khasiat shaklee..
kaedah sharing...
macamana nak consult customer..
etc (nak tau lebih.. meh join team coaching akak)


PERCAYALAH!!
lagi banyak kita sharing..
lagi banyak kita niat nak tolong selesaikan masalah orang..
lagi banyak kita sharing macamana nak lebih sihat.
ramai je yang akan terbuka hati untuk beli dengan kita.


barulah insentif dalam bentuk DUIT datang..


remember ..
don't put money at the 1st place.
u  will regret.
but put sharing at the 1st place .
and more will come to you.


owh..
lagi 1 ..


akak memang tak tahan tengok orang up status dia dapat macam2 bila join shaklee ni.


so..
langkah terbaik nak elak  iri hati tu drpd berleluasa kan..
apa kata biar akak sendiri berusaha dapatkan apa yang orang lain boleh dapat tu.
kaaaann !!

hehehe..


positif giteww !!!


sesiapa yang nal tau kelebihan join shaklee ni beh dapat apa lagi ?

ringan2kan tangan untuk contact akak yea..


ina
013-7755256


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...