Followers

Saturday, October 22, 2016

MUDAHNYA BERBLOG. HANYA PAKAI SMARTPHONE JE ..

[BERBLOG HANYA DARI HP]

kunun kan..
Blog tggl bersawang sebab nak update blog kena bukak pc bagai.
😂
Erkk..
Nampaknya alasan tu dah tak terpakai sekarang.

Ok.
Dari semalam godek benda ni.
Semalam failed.

Yess..
Pagi ni berjaya jugak !! Apa benda ni agaknya?? Install je dr playstore korang.
Blogaway for android.

Ok..
Yang pakai i-phone mahal..
Sila baca je ye..
Hehehe..
🤗

Lepas install..
Log-in ke google account korang yg register blog tu.

Macam akak 4-4 blog semua bawah akaun google yg sama.
So, 4-4 blog ni akan appear lepas korang login nanti.

Lepas pilih blog mana satu yg nak diupdate,
Akan keluar section.. Add section.
Add picture.

Rasa2 nak letak paragraph @ gambar baru..
Korang add section lagi.

Apa yg korng nak tulis dlm blog tu..
Boleh copy - paste dr memo atau FB.

Senang..
Memang senang.

Buktinya hari ni akak dah update 2 entry.
Dalam dok layan prospek tanya pasal vivix untuk mak dia..
Siap dah 1 entry akak.

Tapi kalau korang nak update font, size gambar semua tu tetap kena bukak di desktop jugak.
Tapi hasil update dr blogaway ni not bad jugak.
Kemas je akak tgk ni haa..
😃

Ingat !
Lepas ni jgn biar blog korang bersawang lelama tau.

Sapa2 yg nak akak blogwalking blog dia..
Boleh tinggalkan link blog masing2 di ruangan komen.

Btw, ini link blog akak
http://azlinahamdanstory.blogspot.com

Selamat bercuti uolsss !! #pengedarshakleemersing
#cintaturbo22


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...