Followers

Saturday, October 22, 2016

GLA DAH BUKAK PUN MASIH ADA YANG SUDI BELI . KENAPA ??

[KISAH GLA YANG DAH DIBUKA]

akak !
Akak ni #pengedarshakleemersing  kan ?
Ye dik ?
Kenapa ?
Akak ada ready stok GLA ?
Alamak.. takde dik !
Yang ada tu pun akak dah bukak.
Bolehlah kak !
Saya nak ..
😅


Waa..
Hebat betul penangan shaklee ni.
Dah bukak pun masih  ada yang nak  beli.


Ini bukan kali pertama tau kejadian botol dah dibuka tapi masih ada yang nak.


Sebelum ni ada yang berkenan basic H akak yang baru je pakai suku.
Vitamin C yang sebotol tahan 6 bulan tu pun hari tu ada yang meminang.


Terpaksalah akak let go pada mereka yang urgent nak jugak shaklee masing2 ni.



Kenapa agaknya mereka2 ni desperate nak2 jugak botol shaklee akak ?
😂
Rata2nya memang pengguna tegar shaklee.
Tak kurang jugak yang baru nak cuba..  tapi nak beli terus !



Of course sebab mereka dah rasa kesannya.
Atau...
Yang baru nak mencuba tu mesti dah mencari..
Baca testimoni..


Last2 adik yang dr rompin (1 jam perjalanan dr mersing) pun boleh terjumpa #pengedarshakleemersing ni.



Kenapa ramai yg cari gla ni ?
Sebab nak betulkan period cycle.
Atau sebab tiap2 bulan senggugut teruk.
Opsss..
Gla ni 3x lebih power dr EPO.
Waaaahh...
Elok juga utk wanita yg menopause.


Katanya ada yg dah berjaya kurus dengan gla.
Ok..
Yang ni akak tak try lagi.
Jeragat pun makin kurang.
Itu antara testimoni pengguna GLa.


Ok..
Akhirnya gla bertukar tangan.
Dah rezeki adik ni..
Akak bagi dia pill box shaklee yg comey ni..
Plus gift lain iaitu b complex supaya dia x stress2 lepas ni..



#pengedarshakleemersing
#cintaturbo6



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...