Followers

Sunday, September 11, 2016

SET BERPUASA IBU SAYA YANG AWESOME KATANYA.. SEBAB APA ?


SET BERPUASA


Ibu saya bagitau..
kalau bukan bulan puasa..
set triple Gem (SET BERPUASA)  ni dia minum ikut suka.. 
ikut sempat jea!
kecuali ESP yang memang kena konsisten ambik.. 
especially weekdays yang masa makan tak menentu tu !


kenapa entah..
sejak tahun 2013..
setiap kali ramadhan..
saya perasan set 3 gem ni mesti ada kat rumah.
(performance drink, meal shakes, ESP)
meal shakes tu untuk kami katanya..
tapi kadang-kadang ibu pun minum sekali.

saya tanya.
kenapa ibu  suka sangat set 3 gem ni ?
ini jawapan ibu.

🙇 set ni lengkap untuk seisi keluarga. (ibu,ayah, anak) semua pun boleh minum

🙇 rasanya sangatlah heaven.. apatah lagi kalau buat smoothie esp + meal shakes..serius !!! teringat2

🙇 performance drink (air basikal) tu pulak .. bancuh dgn laici/longan + serai + asam boi + daun pudina... ermm. fresh sungguh masa berbuka puasa. yang ini saya akui sedap sangat-sangat.

🙇 beli 3 balang besar-besar ni yang mencecah 2kg lebih.. tapi shaklee hanya charge rm10.60 untuk postage.. 
cuba kita beli makanan lain yang berat lebih 1kg ? 
berapalah kita berhabis untuk postage kan ?

🙇 set 3 gem ni buat puasa kami sekeluarga lebih mantap dan bertenaga. saya dan abang saya siap main badminton sebelum buka puasa..

🙇 pesakit diabetis.. takde masalah minum 3 gem ni sebab kandungan glisemiknya yang very low.

🙇bancuh ajelah 3 gem ni dengan apa2 je air favourite kita.. takde masalah !

🙇 minumaan sihat.. tanpa karbonat yang bagus untuk kesihatan seisi keluarga

🙇 khasiat 3 gem ?.kalau tak berkhasiat.. bukan produk shaklee namanya kan.. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v5/u7f/1/16/1f60a.png😊

rugi tau tak cuba..
kalau dah cuba.. rugi tau kalau tak repeat order lagi..

kalau ada yang berminat.
contact-contact ler ibu saya.


set triple gem (set berpuasa) ni ibu saya ada jual.

dan..
ibu saya bagitau lagi...
takde masalah kalau kita ambik triple gem ni kalau bukan bulan puasa sekali pun..


owh.. patutlah dekat rumah sentiasa ada 3 balang ni walaupun bulan bulan puasa.


sekarang..
baru saya faham kenapa ibu suka sangat 3 gem ni.



XoXo,


-----------------------------------------------------
pengedar shaklee mersing
Ina
013-7755256
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...