Followers

Friday, September 9, 2016

MULTIVITAMIN FOR KIDS : VITALEA SHAKLEE PERASA ANGGUR YANG TAK ROSAKKAN GIGI

multivitamin for kids

kalau tengok daripada keadaan botol tau dah tuan punya botol ni dok usung botol ni ke sana ke sini..
dia kelek ke mana-mana.
botol apakah ini ?
inilah multivitamin for kids (vitalea kids)


dengan bercontengnya..
dengan penutup yang hilang lagi.
takde kerja orang lain dah ni..
confirm 
#ainamuscadine punya kerja.
sedap sangat ke minmin anggur ni aina.. 
:D



aina panggil vitalea kids ni minmin (vitamin).
mungkin sebab rasa anggur yang sedap tu buat aina suka sangat vitalea ni.



aish..
kecik-kecik dah makan vitamin ?
selamat ke ni ? 

tak bahaya ke budak-budak makan ?


untuk info..
di malaysia, 9/10 daripada kanak-kanak kekurangan nutrisi penting akibat pemgambilan makanan yang tak sihat. 

tak makan sayur.. 
makan junk food..
minum air gas.
makan fast food.


so, sebagai salah satu alternatif bagi mengatasi masalah tu, shaklee mengambil pendekatan dengan menformulasikan vitalea kid version terkini.

multivitamin ini mengandungi :
~18 jenis vitamin &minirel

~100% vitamin A, C, D dan E serta kesemua 8 vitamin B.
~Kalsium, magnesium, zinc, copper dan pelbagai mineral lain. 
~pemanis semulajadi xylitol yang melindungi gigi daripada rosak
~bebas gluten
~tiada perasa, pemanis tiruan 
~tiada bahan pengawet



selepas melihat  bahan-bahan yang digunakan untuk memformulasikan vitalea kids ni bagus-bagus belaka..

so, takde masalah nak bagi aina makan minmin ni.

rasa manisnya yang tak merosakkan gigi.
takde yang tiruan.
dan yang penting..
tiada bahan pengawet.


multivitamin for kids

bayangkan.
untuk mendapatkan nutrien yang mencukupi setiap hari anak-anak kita perlu makan semua yg ada pada gambar di sebelah kiri tu?
larat tak agakagak perut mereka terima makanan sebanyak itu ?

bagaimana untuk mendapatkan nutrien yang sama ?
mudah aje..
vitalea kids kan ada..

tapi jangan salah faham yea.
vitalea ni bukan pengganti sayur, nasi segala.
anak-anak kita tetap kena makan makanan seimbang.
vitalea kid ni hanya sepatutnya berperanan sebagai penampung bagi lompon-lompong nutrien yang tak cukup tadi.



lagi satu fakta yang menarik..
vitalea ni dikeluarkan oleh syarikat yang niche areanya adalah makanan kesihatan yang sentiasa berpegang pada prinsip "ALWAYS SAFE, WORKS AND GREEN"

errmm..
taklah mak ibu susah hati sangat kalau bagi #ainamuscadine makan vitalea ni..semuanya TERBAIK !!



ni haa tuan punya botol vitalea comot ni.
nasib baik tuan dia tak sama comot macam botol kan!
hehehe...



multivitamin for kids


jom kita tengok apa kata mak-mak yang anak-anaknya ambik vitalea kids ni.

multivitamin for kids


dan juga testimoni anak-anak yang dah consume vitalea ni.


multivitamin for kids


jom.
dapatkan sebotol vitalea ni.
i'll guarantee
your kids will love it




------------------------------------------------
ina
013-7755256
pengedar shaklee mersing

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...