Followers

Friday, June 5, 2015

BARANG PERCUMA YANG TAK PATUT ANDA TOLAK UNTUK TAHUN 2015 INI.




uishhh !!!
sapa yang tak suka barang percuma ?
ye dak ??

tak percaya ?
cuba tengok kalau ada pembukaan kedai makan dan owner kedai nak bagi makan free.
agak-agak 10 orang ke 1000 orang yang datang kedai dia ?

macam di tempat saya dulu..
self laundry pertama nak dibuka di mersing.
so, beberapa minggu pertama tu, service di sana diberikan secara percuma.
maka berduyun-duyunlah yang datang..
bawa bakul baju kotor..
yang letak dalam plastik pun ada.

itu bukti menunjukkan fanatiknya orang kita dengan barang percuma.

kalau tak percuma sekali pun..
dapat membeli dengan potongan sebanyak 70% pun kita hampir gila dibuatnya.

tak percaya ?
cuba tengok masa YES (YEAR END SALES)
nak bayar pun kena beratur sikit punya panjang dik oiii!!!

semua orang suak barang PERCUMA
dan semua orang suka barang lebih MURAH.

pada saya..
selagi berbaloi  barang tu untuk didapatkan.,
meski pun kena  berhimpit-himpit sebab limited stock...
dan terpaksa beratur masa berbayar.
atau terpaksa jawab soalan kuiz tahap soalan tengah semester masa kat U, sebab penerima hadiah percuma adalah pemenang kepada soalan tersebut.
saya akan cuba jawab.
as long as benda PERCUMA tu memang berbaloi untuk didapatkan secara PERCUMA.





jadi, kalau bulan ini ada orang yang nak bagi saya sebotol Vita-lea yang berharga RM88.75 sebotol memang saya TAKKAN tolak.
TIDAK SEKALI-KALI UNTUK DITOLAK !!

kenapa perlu tolak jika ia diberikan secara percuma. tambahan lagi, disokong dengan fakta di bawah.. memang ini pemberian paling berbaloi sepanjang tahun 2015.

1. Vita-lea adalah multi vitamin dan minirel PERTAMA yang dicipta.
2. setiap tablet mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buahan.
3. tablet vita-lea ini disaluti dengan serbuk nutrisi spirulina. 
4. dihasilkan dengan kaedah dan teknologi yang terkini- Explo-tab
5. tablet multi-vitamin paling pantas larut dalam tubuh manusia
6. minirelnya mudah berintegrasi dengan protien untuk usus serap dengan lebih pantas
7. ujian klinikal menunjukkan pengambilan vita-lea selama setahun boleh mengurangkan risiko jatuh sakit sebanyak 65%.
8. telah dipilih oleh Centre For Science sebagai THE BEST MULTI-VITAMIN pada tahun 2000.

9. Vita-lea mengandungi Vitamin A, D, E, C, asid folic, B1, B2, B3, B6, B12, Biotin . B5, kalsium, fosforus, iodin, zat besi, magnesium, copper dan zinc.

disebabkan kandungan nutrisi di dalam Vita-lea memenuhi pelbagai keperluan, maka Vita-lea ada dalam macam-macam set,

SET HB RENDAH
SET IBU HAMIL
SET IBU BERPANTANG 
SET DIABETIS
SET TEKANAN DARAH RENDAH
SET ALZHEIMER
SET KEJANG DAN KEBAS KAKI
SET INSOMNIA
SET TENAGA
SET PARKINSON

bukan itu saja..
dahlah dapat Vita-lea FREE
layak join YES lagi!!!

haa.. kan..
rugi sapa yang tolak!!

jadi hubungi saya seger untuk maklumat lanjut dan dapatkan sebotol Vita-lea anda sekarang!!!
---------------------------------------
Azlina Hamdan
SID MELETOP di mersing dan kawasan sekitarnya
013-7755256
azlinahmdn@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...