Followers

Monday, April 20, 2015

HIMPUNAN TESTIMONI PRODUK SHAKLEE

membiarkan sesuatu masalah tanpa ambil langkah penyelesaian..
bukanlah sesuatu tindakan yang bijak.

takut nak cuba ..
takut-takut tak berkesan..

apa nak di risau..
jika tak berkesan sepenuhnya sekali pun ia sedikit sebanyak membantu badan kita lebih kuat menghadapi sakit berkenaan.

eeeii.. 
mahalnya...

silap haribulan kos perubatan yang terpaksa kita tanggung lebih mahal daripada kos membeli supplement/produk.

fikir-fikirkan dan selamat beramal !!!


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------



                                            




ini testimoni daripada pengguna herblax . lepas consume set kurus dia mantain herblax.. kesannya .. memang AWESOME!!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------






ini pulak kisah pengguna yang dah in love sangat -sangat dengan ESP. kalau tak dapat ESP pagi2 tak lengkap rasa hari tu. sebab ESP ni memang mengenyangkanlah!!! so, sapa2 yang nak kurus tu sesuai ambik ESP ni. dahlah mengenyangkan.. ia juga bantu bina mana-mana bahagian badan yang menggeleber especially selepas hilang banyak kg nanti !!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------





ini saya panggil sebagai cream ajaib. perut masuk angin, kena gigit nyamuk.. elak ruam.. kecutkan jerawat.. tumit pecah.. semua saya bantai sapu cream ni.. kawan saya ayahnya sakit lutut pun dok apply cream ni juga.. rasa dia berangin je bila apply pada kulit.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------





selepas dia sekeluarga terkena demam denggi, dalam masa yang sama kawan saya ni mengandung.. mereka mula cuba roduk shaklee dengan performance drink. terus ajtuh cinta sampai jadi ahli. sejak itu timbul kesedaran pada dia sekeluarga untuk ambil ambik supplement especially beri pada anak-anak supaya immune system mereka lebih kuat.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



biar gambar berbicara...


banyak lagi testimoni sebenarnya.. daripada asyik membaca dan mendengar dari sumber orang lain, apa kata anda cuba sendiri khasiat produk shaklee. 

--------------------------------------------------
Azlina Hamdan
013-7755256
azlinahmdn@yahoo.com



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...