Followers

Monday, October 20, 2014

ERRRMMM... SELAZAT AISKRIM VANILLA


dalam harian metro, minggu lepas.. (tak ingat hari apa) , dijangkakan  sesebuah tempat akan mengalami hujan lebat.. dan ada sesetengah kawasan yang mengalami cuaca yang kontra iaitu panas terik.


aisshh... di mersing cuacanya panas menyengat... ditambah dengan keadaaan air cond kereta yang rosak... mana yang tak tahan silap2 boleh demam.. batuk.. selsema..

sedapnya lah kan kalau dapat minum ice panas2 ni.. aksi ini dilarang bagi yang tak tahan air batu... 
 dapatkan ice cube, buah2an.. tambah sikit dengan meal shakes dan nak lagi umppph.. campur ngan aiskrim vanilla... 
wah... ice blended gitewww!!!

kalau tak nak yang berasaskkan ice ni, shake je fresh milk ngan meal shakes.. sapa2 yang ada stok ESP kat rumah boleh campur sekali..
fresh milk + meal shakes + ESP

meal shakes ni sesuai untuk anak2... mak2... ayah2...
1 family pun sesuai untuk diminum
kerana ????
ia mengandungi 24 jenis vitamin , minirel dan zat..
haa.. mana mau cari sampai 24 jenis tu kat minuman lain kan?
dikatakan elok untuk anak2 sebab dia menambah selera makan, menambahbaik sistem imun anak2, mengelak sembelit, dan membaiki masalah kulit especially kalau anak2 yang ada ekzema.

sesuai untuk seisi keluarga sebab ia adalah sarapan lengkap.
sebelum anak ke sekolah bancuhkan je dengan air MILO atau apa saja air yang kita biasa buat sebelum ni..

mengikut kajian, kanak2 yang bersarapan, akan lebih fokus dalam pembelejaran semasa di sekolah.yang bekerja pula , kalau perut dah rasa kenyang lebih bertenaga dan fokus semasa buat kerja.

1 can pun boleh tahan lama sebab penggunaan orang dewasa pun hanya 1 sudu besar sehari.. apatah lagi kanak-kanak.. 
jangan terkejut dengan dosnya yang sedikit sebab ini bukanlah susu formula..
jangan ada pulak yang bancuh meal shakes menggantikan susu formula dan bagi pada anak2 nanti..
sebab tu kita kena consult dulu dengan sid sebelum kita guna sesuatu produk.

kenapa kena dapatakan meal shakes sekarang ??
jangan bertangguh..
sebab promosi beli 3 percuma 1 meal shakes akan berakhir  10 hari je lagi..
tak lama lagi tu..





bukan itu saja..setiap pembelian meal shakes kita untuk bulan ini akan membantu pihak shaklee mendermakan 10% daripada keuntungan hasil jualan shaklee untuk membantu kanak-kanak yang kurang bernasib baik. program ini adalah dengan kerjasama MYkasih.

mungkin hari ini kita mampu beri anak2 kita meal shakes.. jangan dinafikan peluang anak2 lain  yang kurang bernasib baik untuk merasa kebaikan serta faedah daripada shaklee.

sebarang pertanyaan boleh rujuk pada saya : 

Azlina Hamdan
013-7755256
azlinahmdn@yahoo.com
FB : Azlina Hamdan
FB Page : Syaza's MOM Corner

"ANAK SIHAT KELUARGA BAHAGIA"


















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...