Followers

Friday, September 5, 2014

MEAL SHAKES BERPROMO LAGI!!!


WAH.. nampakmacam ada yang tak kena kali ni...
BIAR BETUL.. selalunya kena beli 6 baru dapat percuma 1.. kali ni beli 3 je pun dah layak dapat percuma 1

KALAU tak promo pun meal shakes ni ramai peminat... apatah lagi bila musim promo macam ni. 
jangan samapi dah takde stok baru kita nak order.. kena menunggu stok masuk MALAYSIA semulalah jawabnya..

APA YANG BEST SANGAT DENGAN MEAL SHAKES NI YEA ?


selain dari khasiat yang disenaraikan di atas, meal shakes amat sesuai untuk anak2 kesayangan kita. membantu mereka semakin selera untuk makan, mengelak sembelit, membantu tumbesaran, membaiki sistem imun, membaiki masalah kulit dan sesuai dijadikan sebagai sarapan pagi dan seterusnya membantu anak2 kita lebih fokus dalam pembelajaran.

TAPI... AWAS...
meal shakes tidak sesuai untuk kanak-kanak berumur bawah 1 tahun. ia bukan sebagai pengganti susu ye.. jadi sebaik2nya consult dengan pengedar sah shaklee anda sebelum mulakan pengambilan meal shakes.

"anak saya mula ambik meal shakes sepanjang bulan puasa. alhamdulillah.. puasanya cukup sebulan. malah, berat badannya naik 3 kg. memang tujuan utama untuk menambah berat badan dia yang sentiasa melidi dari dulu.. sejak training netball awal tahun lepas, dia diserang ruam yang teruk. ambik ubat dan pernah dapat suntikan untuk mengurangkan sakit... alhamdulillah.. keadaan kulit makin elok dan semakin licin. sekarang disuruh minum meal shakes menolak ... hehehe.. sebab takut gemuk pulak... hehehe... pengalaman yang 
manis bagi saya bila tengok berat badannya semakin meningkat"

haaa...
itu pengalaman saya bersama meal shakes.

 Jika berminat untuk cuba jangan lengah lagi. Anda tau macamana nak contact saya kan..




namun bagi yang berminat untuk dapatkan set lengkap bagi kesihatan anak kesayangan, anda mempunyai pilihan untuk menambah chewable vitamin C dan Omega guard shaklee. masing2 mempunyai kelebihan untuk si manja anda. 

bagi anak2 anda ynag sukar menelan ubat, chewable vitamin C adalah yang terbaik kerana anak2 hanya perlu kemam sehingga cair di dalam mulut. anak saya masih mantain dengan chewable vitamin C ni.. kalau dia mengadu sakit tekak atau mula nampak simptom nak selsema, terus saya suruh ambik Vitamin C segera... alhamdulillah.. nampak kesannya... tapi kalau sampai demam masih kena makan ubat yang doktor bagi. jadi nak elakkan selaku sangat jumpa doktor, nampaknya chewable vitamin C ni memang berkesan. PREVENTION IS BETTER THAN CURE...

omega guard shaklee pula membantu perkembangan otak yang sihat untuk anak anda. jika anak2 yang ada asthma pun digalakkan ambil omega guard ni. minyak ikan shaklee ni bukan setakat anak2 je sesuai makan.. ibu mengandung sangat digalakkan untuk ambil omega guard demi kesihatan dan perkembangan baby yang dikandung.

sekiranya berminat untuk dapatkan meal shakes.. mahupun chewable vitamin C dan omega guard shaklee,  anda boleh hubungi saya

Azlina
sms/ call/ whatsapp 013 7755256
FB : Azlina Hamdan
FB page : Syaza's MOM Corner




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...