Followers

Monday, September 15, 2014

ALKISAH CUTI SEKOLAH...



dia DATANG lagi ??
sapa ???
CUTI SEKOLAH lah....


trend mak pak sekarang 
cuti sekolah mesti bawak anak jalan2 kan...
BAGUS...
appreciate anak2 yang dah bertungkus lumus belajar selama ni


TAPI...
yang tak bestnya..
hotel rate masa nilah dia nak naikkan rate masing-masing

BEST KAN!!!
masa ni lah parents spend quality time dengan anak2
makan sama2..
lepak sama...

TAPI...
mungkin ada anak2 kecik yang terbaca auntie ni..
JANGAN BERSEDIH JIKA CUTI NI KAMU TAK KEMANA-MANA
meh sini auntie bagitau..

cuti sekolah bukanlah satu kemestian untuk mak ayah kita bawak kita jalan2..
tak semua mak ayah free masa cuti sekolah
dan tak semua mak ayah mampu nak bayar kos penginapan hotel

kena renung2 kembali..
waktu lain yang mak ayah pernah bawak kita jalan2
makan2
tengok wayang 
belikan baju
belikan buku
belikan kasut
haaaa... semua tu tanda kasih sayang jugak tau!!!
semua pun perlu wang jugak tau!!!

so, say thankS to your dad and your mom now!
mungkin cuti sekolah ni mak ayah tak bawak kita ke mana2
mana tau..
mak ayah kita tengah berjimat-cermat sebab nak bawak kita berjalan ke  tempat lebih jauh masa cuti sekolah nanti...
SYOK TU!!!



well..
to my dear blog readers.. 
especially parents...
yang dah ada anak bersekolah..

macam saya
semua dah bersekolah
tapi kali ni..
takde jalan2 jugak
perlu out station
perlu attend meeting
perlu tengokkan si kakak sebab UPSR masih belum selesai
perlu sentiasa ingatkan si adik sebab tahun depan dia pulak yang UPSR

jangan tension...tension
jangan stress.. stress
doa kan saja yang terbaik untuk kita sekeluarga
semoga kita diberikan kesihatan
semoga dipermudahkan urusan

dan..
kalau stress..stress..
jangan lupa ambik b complex shaklee


apa kandungan dalam b complex ???

B1 : Thiamin
B2 : Riboflavin
B3 : Niacin
B5 : Panthothenic acid
B6 : Pyridoxine
B7 : Biotin
B9 : Folic Acid
B12 : Cyanocobalamin


kesemua 8 vitamin B ada dalam sebiji b-complex shaklee.
best kan ???

digelar sebagai "penenang" atau pun "anti stress" kepada si pengguna.
juga memainkan peranan penting sistem pertahanan badan.

ia juga bagus untuk penghidap migrain..

harga sebotol untuk 120 biji sangatlah berbaloi
hubungi saya untuk info lanjut dan membuat pesanan

Sms/call/whatsapp
Azlina 
0137755256
email : azlinahmdn@yahoo.com
FB : Azlina Hamdan
FB Page : Syaza's MOM Corner


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...