Followers

Friday, May 23, 2014

PRODUK GLAMOUR ALA2 ARTIS : VIVIX


2 hari lepas..
melaram dengan VIVIX customer.. merangkap downline saya
excited mak nak tengok apa rupa VIVIX kepunyaan anak yea..
melaram bergambar gitu...

dari rupa kotak sudah terserlah ke"eksklusif"annya
berbentuk piramid
saiz kotak membesar ke bawah
tanpa ada  satu corak pun di kotak
cukup sekadar kotak warna putih kosong
dan ada sedikit2 tulisan mengenai VIVIX
kotak putih berkilat dah pun ada depan mata
cuma nak COD je pada customer saya

errr.. teringin nak tengok apa rupa botol "in real" punya
selama ni tengok dalam gambar je kan..
tapi kenalah bukak kotak dengan cermat sebab nak bagi pada customer petang tu

owh.. bukak dari ataslah sebab kotak tu macam boleh tarik dan bukak dari situ je
try tarik lipatan kotak..
hah! berjaya...
sekali mau tarik keluar botol...
tak boleh daa....
botol tu membesar di bahagian bawah
so,kalau tarik ikut atas separuh daripada badan botol je yang muat
owh.. i see... patutlah rupa kotak tu gitu
dia ikut saiz botol rupanya..

VIVIX ni fungsinya sebagai ubat "awet muda"
kalau untuk pesakit diabetis, membantu sangat
kalau tanya pakcik google pasal testimoni VIVIX memang macam2
ada yang berhenti merokok selepas ambik VIVIX
bagus untuk penghidap kanser

dan banyak artis yang amalkan pengambilan VIVIX ni sebenarnya
antaranya Ayu raudah, Rita Rudaini, Miss Nina (sekadar menyebut beberapa nama)
owh... meletoplah kawan2 saya yang ambik VIVIX lepas ni

apa2 pun..kita kena back to basic
apa2 sakit sekali pun
apa2 y penyelesaian yang kita harapkan pun
ia terjadi hanya dengan izin Allah
apa2 sahaja yang kita ambil/buat/makan hanyalah penyebabnya sahaja

harga ??
dengan sekali pembelian yang mampu bertahan sehingga 3 bulan, RM 475 sahaja

eh! kalau jadi member lagi murah tau!!!
hubungi saya untuk konsultansi secara PERCUMA

AZLINA
013 7755256
azlinahmdn@yahoo.com 

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...