Followers

Tuesday, May 6, 2014

MACAMANA NAK JOIN KELUARGA SHAKLEE??


Ada yang malu2 atau takut2 nak tanya soalan ni pada SID sediada..
Katanya, takut dipaksa jadi ahli..sedangkan kalau boleh nak tanya2 je dulu..
Nak tengok bajet dulu.. ye tak ?
Jangan kata orang lain... saya pun lebih kurang macam tu jugak...
Jadi, ini adalah blog entry yang WAJIB dibaca bagi golongan yang pemalu dn penyegan dalam hal ni...



Pertama...
Bayar saja RM 65 sebagai yuran untuk layak digelar sebagai Shaklee Indipendent Distributor. Dan tambahan RM10 sebagai kos penghantaran kit Shaklee.


Ginilah rupa kit shaklee yang kita akan dapat nanti.

Kedua...
Selepas buat payment pada sid sediada yang sedia untuk mendaftarkan anda, proses seterusnya akan jadi lebih mudah. Anda akanterus dapat id number. Dan seterusnya, boleh terus membeli belah barangan shaklee dengan harga ahli. Diulang... HARGA AHLI ye... dan seterusnya boleh terus kumpul point. Apsal cepat sangat ?? Sebbb proses pendaftaran new member hanya dibuat melalui www.shaklee2u.com.my.
Konsepnya.. 24/7 kan...


Nampak tu.. semudah itu kan nak jadi ahli. AHLI SEUMUR HIDUP tau.. no expired2...


KENAPA PERLU JADI AHLI PULAK NI?

Haaa... soalan yang ini kena baca e-book saya..
Tinggalkan komen dan sertakan email address untuk dapatkan e book saya ni..


Berminat nak jadi ahli dan seterusnya generate income, boleh contact saya untuk consultation yang berikutnya

AZLINA
013 7755256
azlinahmdn@yahoo.com







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...