Followers

Thursday, May 29, 2014

EXCITED SANGAT-SANGAT DENGAN GLA COMPLEX



Ini rupa botol GLA COMPLEX
1 botol ada 60 biji 

apa beza GLA  yang banyak di pasaran dengan GLA Complex SHAKLEE ?
GLA (gamma-linolenic-acid) yang ada di pasaran dihasilkan daripada EPO (Evening Primrose Oil), manakala GLA Complex Shaklee pulak diekstrak dari borage yang mengandungi labih daripada 2 kali ganda GLA yang ada di dalam EPO. Borage juga 3 kali lebih dari segi biovailabiliti dan 3 kali lebih berkesan dari EPO.

ini cerita ganda2 ni... memang best !!!

manfaat utama GLA COMPLEX :

  1. herba tradisi yan dipercayai(merawat ulser,mengeluarkan vurus,melegakan kelesuan,membersihkan kahak, meirngankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina)
  2. mengawal selia estrogen dan testosteron (mengawal hormon lelaki dan wanita,memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan,mood swing, retensi air serta sakit payudara)
  3. melambatkan menopaus (awet muda)
  4. memperbaiki prostatomegaly (membaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing)
  5. menentang kanser 
  6. memperbaiki inflamasi kulit (membantu masalah ekzema, allergic, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea serta kurap.
  7. merawat artritis
  8. menghalang komplikasi diabetis (merendahkan gula dalam darah)
  9. pelangsingan dan menghalang tambah berat badan
  10. menghalang tekanan darah tinggi
  11. memperbaiki tekstur rambut
  12. membantu masalah hiperaktif dan autisme (telah terbukti secara klinikal bahawa GLA memperbaiki keadaan kanak-kanak autisme,sukar memberi tumpuan untuk belajar dnahiperaktif)


kan... ambik GLA bukan setakat untuk kesuburan bagi yang inginkan zuriat, bukan setakat nak bagi reda period pain.. tapi macam2 lagi manfaatnya.  tapi yang paling best manfaatnya untuk awet muda serta membantu siapa2 yan dalam proses nak kurangkan berat badan.


ada sorang makcik,  dah menopaus , bagi respond yang positif selepas 1 botol  GLA dia amalkan  .. sekarang makcik tu tambah OSTEMATRIX pulak.. untuk tulang katanya..

saya ? kenapa excited bila ambik GLA ni? ada sorang kawan recommend..katanya lepas ambik GLA ni kulitnya makin putih, halus ,mulus gitu.. dia ambik gak vitamin E dan ESP.. ok..maknanya saya kena tambah GLA ni ajelah dalam jadual harian saya.. lately,  jerawat makin banyak menyerang di muka... owh tidak????

kos sebiji GLA ni hanya lebih kurang RM1.50 saja..

jika berminat, sila hubungi saya
AZLINA
013 7755256
COD area MERSING/ENDAU
pengeposan ke seluruh malaysia








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...