Followers

Monday, May 5, 2014

APA NI ?? LEPAS MAKAN SHAKLEE MAKIN SAKIT ????





ASSALAMUALAIKUM..

ada 3 hal dalam hidup yang PASTI :
TUA
SAKIT 
MATI


tua.. semakin hari semakin tua
sakit.. kadang-kadang kita tak sihat.. cuma sakitnya beza2
mati.. tak tau bila

sebab tu, ada antara kita yang berusaha menjaga kesihatan..
jaga tidur, jaga makan, jaga tingkah laku ..
pendek kata, serba serbi dijagalah

jaga makan termasuk jugak pengambilan makanan secara seimbang dan juga pengambilan supplement. banyak brand di pasaran, tetapi post saya kali ini saya fokuskan pada SHAKLEE sahaja.


*************************************************

tetapi kenapa ada yang ambil SHAKLEE untuk sihat, tetapi lepas makan kali ke 2 atau ke 3, kesihatan makin merosot. sakit yang tak pernah ada, tiba2 datang... eh! sakit lama pun datang juga..

saya, mula2 ambik ostematrix, sakit pinggang sepanjang 2 minggu pertama consume ostematrix.
ada yang ambil ESP, periodnya makin tidak teratur..
yang sakit lutut, sakitnya makin menjadi2 bila ambil advance joint health tablet
ada yang ambil shaklee, resdung pulak makin kronik
yang ambil vitamin e, jerawat menyerang sakan kat muka..
bagi anak makan omega, semput anak makin teruk
itu adalah diantara kejadian yang pernak dialami oleh pengguna SHAKLEE diawal2 pengambilannya..

owh.. please don't panic....
itu kita panggil sebagai "healing crisis"


A healing crisis, or healing reaction, is a temporary worsening of symptoms that occurs when the body is going through the process of healing itself through the elimination of toxins. 


dan..

A healing crisis is an important aspect of an effective natural, deep healing process. Even though the crisis is uncomfortable and sometimes alarming in nature, a healing crisis is a good sign that the body is working to heal itself. If a particular therapy does not produce a healing crisis, an alternate therapy may be required to accomplish the detoxification necessary to overcome illness and disease. 

**************************************************

sebab tu, bila beli apa2 produk SHAKLEE, please contact SID yang kita beli dari dia tu.. kalau ada apa2 perubahan yang menyebabkan kita rasa makin sakit ATAU tak selesa.. memang SID semua ni bukan doktor.. at least,SID ada cadangan untuk jawapan dan cadangan untuk permasalahan anda.

pesan saya, belilah dari SID yang bertanggungajwab.. 
yang consult kita, macam kawan baik sendiri.. walaupun tak pernah jumpa pun..

****************************************************************

p/s : bulan ni promo Meal shakes tau!! beli 6 percuma 1 lagi..
boleh buat stok untuk bulan puasa ni..
bagus untuk anak2..


Azlina 
013 7755256
azlinahmdn@yahoo.com






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...