Followers

Friday, May 16, 2014

APA KAITAN CAROTOMAX DENGAN MATA ANDA???


ada sebilangan besar dari kita semua yang memang jaga penampilan mata..
Tak nak ada dark circle
Tak nak mata nampak sembap
Nak mata nampak shining2 gitu..
Tak nak mata cepat rasa kering sebab pakai contact lense
Nak elakkan mata letih seharian mengadap komputer
Nak kurangkan power bagi yang pakai cermin mata

Jom tengok apa kata customer saya mengenai penggunaan carotomax selepas pengambilan hampir sebulan





Pernah dengar kan ? 
Makan carrot banyak2..
Baik untuk mata..
Sebab tu saya rabun kot..hehehe..
Sebab memang tak makan carrot pun..

Tapi tahukah anda???
Kandungan carotomax diekstrak daripada :
Rumpai laut
Tomato bukan gmo
Biji anggur
Pot marigold
Epal
Strawberry
Minyak sawit
Fava d'anta
Brokoli
Ubi kentang
Cantaloupe
Carrot

See..see... ada carrot dalam carotomax...

Apa yang lagi best mengenai carotomax ni ??
Bukan setakat untuk kesihatan mata..rupa2nya banyak lagi khasiat carotomax ni
Antaranya ialah :

Meredakan penyakit kulit
Melindungi epithelial
Melawan kanser 
Antioksida
Menghalang infeksi
Menggalakkan pertumbuhan normal dan sihat
Juga baik untuk lelaki yang merokok.. sebab ia berfungsi sebagai antioksida dan dalam masa yang sama juga untuk penghasilan sperma yang sihat.



Sila hubungi saya untuk dapatkan carotomax dan cara pemakanan yang betul.
Azlina
013 7755256
azlinahmdn@yahoo.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...