Followers

Friday, March 21, 2014

LAGI-LAGI PASAL ESP ???



sembang-sembang pasal ESP dengan sebahagian besar customer-customer saya malam semalam.

saya tanyakan, kenapa mereka semua masih repeat order ESP ??
tak kisahlah.. waktu ada promo beli 6 percuma 1 mereka memborong, waktu takde promo pun masih mantain beli..

ini kisahnya...



CUSTOMER 1

ESP ni membantu dia dalam menurunkan berat badan.  sebab boleh tahan lapar katanya..dia ambik jugak lecithin.. katanya kulit makin cantik. selulit pun hilang... ambik pulak vitamin e dengan c.. lagilah mantap uollsss....

dia jugak berulang alik hari2 dari rumah ke office. jarak perjalanan yang makan masa hampr 1 jam setengah hanya untuk pergi je.. tak kira 1 jam setengah untuk perjalanan balik pulak.. penat tu..
tapi dia kata.. alhamdulillah.. pengambilan ESP secara konsisten membuatkan dia tak cepat letih walaupun travel hari2



CUSTOMER 2

ini kisah kawan yang bakal bergelar raja sehari.. dia mantain dengan esp + lecithin dan alfalfa untuk kurangkan berat badan. tapi lain pulak yang dapat..sejak dia makan SHAKLEE ni sakit lutut dia dah makin hilang.. kalau tak sebelum ni , kalau berdiri lama sikit dia akan sakit kaki.. dan saya ajarkan dia supaya bancuh susu dengan ESP supaya lebih kenyang.. boleh gak bancuh dengan air kosong, tapi tak seummpphh dan sesedap kalau shake dengan fresh milk sejuk... so, secara tak langsung akan bantu dia mengawal berat badan...


so. sesiapa yang berminat nak mulakan hari anda dengan ESP, boleh contact saya ok..

COD area Mersing, pengeposan ke seluruh Malaysia

AZLINA HAMDAN
013 7755256
FB page : Syaza's MOM Corner

(=^.^=)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...