Followers

Sunday, August 5, 2012

SPRAY AJAIB???


dulu2,  anak2 pergi ke mana-mana tak begitu merisaukan mak ayah.. sekarang , rasa2nya kalau pergi kedai depan rumah pun belum tentu mak bagi kan????

"MALANG TAK BERBAU"... disebabkan itu jugalah, anak2 kecik , perempuan terutamanya kena beringat.. keluar rumah baca doa, pastikan bukan berseorangan, dan dengan memiliki SPRAY AJAIB mungkin boleh menjadi penyelamat ketika kecemasan... bukan nak mintak perkara tak elok berlaku pada kita atau anak2, tetapi dilihat sebagai salah satu usaha untuk meningkatkan keselamatan diri serta keluarga.

self defense peper spray  (gambar seperti di bawah) ni tengah murah sekarang... jangan ingat nak dekat2 raya nie.. baju raya jer peniaga buat diskaun... spray nie pun diaorang buat sale... harga asal RM78 untuk 2 botol. tapi, selepas diskaun sebanyak 51%, harga untuk 2 botol tinggal RM 38 sahaja..... errmm.... lagi murah daripada harga sepasang kasut kan! dan, sempena promosi nie, sesape yang beli spray ni dapat key chain lagi...sangkut pada handbag....tapi, jangan  anak2 buat macam perfume sembur satu badan sudah.......     



cara penggunaan, of courselah disembur tepat ke muka atau mata si penjenayah... tapi, kalau dah tengah kejadian, mana nak tengok muka atau mata penjenayahkan..?? TAK SEMPAT DAH MASA TU NAK PIKIR MACAM2...mungkin boleh dispray ke mana2 bahagian mana yang terdaya pada masa itu...cuma keberkesananannya, tidaklah seberkesan jika disembur ke mata...

apa2 pun, sentiasa berdoa pada ALLAH supaya  diri dan keluaga dijauhkan daripada kejadian yang tidak diingini... AMIN...

 sesiapa berminat dengan spary ajaib nie, boleh cuba click di sini...




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...