Followers

Sunday, June 24, 2012

WATER BALL!

Gara - gara hajat "kami bukan nak tengok buayalah pakcik. kami nak masuk rumah hantu jer" tak kesampaian ,  maka kami release tension kat sini jer...

satu orang , RM3 (tak kira kanak2/dewasa) untuk tempoh 10 minit sahaja.. enjoy betullah ... especially untuk budak2 yer.. bila water ball tu dah dicampak ke dalam air (dengan kita sebagai isi kat dalam ball tu), maka suka hati kitalah nak tergolek terlentang dalam ball tu. cer tengok afiq nan punya gaya ... (jangan lupa buat gaya ala-ala hamster dalam bola) macam budak 2 orang nie... :D


syok kan! bagi yang dewasa, sila bersopan yer nak naik water ball nie sebab banyak mata yang merhati... seganlah wei... pastikan, jangan pakai baju nak "ala2 nak ke kenduri kahwin" tau jika nak buat aktiviti nie, sebab keadaan dalam bola nie tersangatlah panas.. tak de udara langsung... ini keadaan afiq nan sebaik sahaja keluar daripada water ball tu. BASAH KUYUP!




tak nak balik lagi???? dah berapa RM dah  melayang nie? nak main tembak2... jom! RM 1 ( 5 peluru ) so, kita beli RM2 jer. cukuplah tu.. bukan nak tembak apa pun kan!
bila nak bayar, pakcik kat kaunter tu kata , mana cukup 10 peluru jer dik! takpe pakcik! cukup dah tu... (tak nak percaya  kunun pakcik kaunter tu cakap).. sombong eh!


 syok punya pasal menembak , tak sedar ! peluru habis lah pulak! okeh! tambah lagi RM5. tu dia!!! kan dah kata , main tembak2 nie berhantu...

itu jer 2 aktiviti yang kami sempat buat, sebab jauh lagi destinasi yang nak dituju lepas nie.. bila2 kita datang sini lagi yer anak2 semua, kita cuba semua aktiviti... pastikan next time kita datang dengan pakaian yang sesuai ...

selain water ball banyak lagi aktiviti boleh buat kat sini . dragon boat/ lembu gila/ bicycle ride / flying fox/ /kayak/wall climbing dan banyak lagi .. tak leh nak ingat.. kiranya kalau semua aktiviti available dan kita ambik semua aktiviti, dalam RM27 jer sorang dia charged.

kat mana nak join activity nie???? tak jauh.. kat dalam malaysia jer pun..TAMAN REKREASI AYER KEROHlah! 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...