Followers

Sunday, April 17, 2011

GOOGLE PAU SERAT!!!


hehehe... entri pasal pau serat yang ke-2. one of my friend told me, dia dah beli pau serat which i told her previously... she bought the one with kacang merah, RM 1.20. sedap katanya......

so, after that, i thought nak googlelah adakah terdapat jualan pau serat di mana2 selain pau serat di RnR Gurun. but, what a big surprise memang tak banyak yg google dapat search mengenai pau serat dan the most unbelievable is my blog about pau serat is no. 7.... oklah tu! search lain dapat lain....

2 comments:

  1. tak tau la bila boleh singgah RnR Gurun, tiap2 hari singgah RnR awan besar je :)

    ReplyDelete
  2. owh... kat rnr lain takde ek pau serat nie?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...