Followers

Thursday, March 10, 2011

POPULAR BUAT SALE!



Glitter Words


rasa2nya macam baru semalam anak2 masuk sekolah, rupa2nya dah pun selesai ujian bulan februari,esok pulak start cuti sekolah.

selain terpaksa menghabiskan homework diaorang sepanjang cuti sekolah nie, banyak benda lain yang ibu dah plan nak buat sepanjang cuti sekolah nie.

antaranya,



jom kita ajak ayah p sini... kita tengok buku apa yang murah....

blogger lain kalau nak apply member card, tak perlu pergi ke kedai. boleh terus apply online. jimat dan mudah kan! keistimewaannya, members boleh dapat 10% diskaun untuk semua belian kecuali barang2 tertentu. dan kalau bernasib baik, kengkadang members akan dapat rebat lebih 10% untuk barangan terpilih. ...murah tu...so, apa tunggu lagi??? jom kita serbu popular kat star parade, alor star...


2 comments:

  1. selamat bercuti..terima kasih sudi share info.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...