Followers

Monday, March 7, 2011

LAICIKANG JALANAN


sedap dan murah!!! itu jaminan yang kami berani beri jika anda makan laicikang versi "laicikang jalanan" ni...
kat mana nak beli? laicikang jalanan ni ada kat jitra, opposite the post office.kalau boleh jumpa post office jitra, mest boleh jumpa gerai tepi jalan ni... 1 mangkuk laicikang tu hanya RM1 jer...berani cuba? jom mai jitra.. sambil tu tengok aksi afiq dan nan menkmati kelazatan laicikang jalanan nie...

7 comments:

  1. kusyuknyer minum laicikang.. sedap sgt ke tu.. hehe :)

    jom join ni http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

    ReplyDelete
  2. encem nye anak2 boy ni kan..siap makai neck tie lagi..ish ish ish smart!!

    ReplyDelete
  3. As Salam..lama tak makan laicikang..bestnyerrr..

    ReplyDelete
  4. tq sebab sudi singgah blog saya...
    rinie : laici kang sedap gler...kena plak tengah2 panas..
    risa: terpaksa pakai tie tu sebab takut kena sebat dek guru besar, hehehe...

    ina " jom datng kedah, pekena laickang..

    ReplyDelete
  5. uik murah yer..leh tapau sepuloh ni

    ReplyDelete
  6. bahtiar: bukan setakat boleh tapau, boleh request nak/ tak nak isi tertentu sahaja... mai jitra, jangan lupa pekena laicikang jalanan nie tau!

    ReplyDelete
  7. uihhh.makan time panas2 mmg sedap. yum333 (kempunan la pulak bila tgk adk2 diatas mkn. wuwuwu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...