Followers

Thursday, March 3, 2011

3 GENERASI.


lama-lama tengok gambar yang dah lama terperuk dalam laptop nie, baru terperasan, 1 gambar 3 generasi rupanya.... mana datang angka 3 tu pulak? yealah.. daalm 1 gambar, ada atuk, anak dan cucu. 3 generasi lah kan namanya tu?

hehehe... kalau nak tunggu sampai generasi ke-7 macam keturunan mahsuri tu mesti lagi hebat kan? blogger lain kalau ada dalam 1 gambar tu sampai 5/6 generasi may be boleh share kat sini sama...tersangat2lah dialu2kan...

4 comments:

  1. hehe akak pon suke amek gamba 3 generasi neh...my mom, me n my dotter..:)

    meh ke rumah,
    ~tutorial 'jom jenguk ads'~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  2. hehehe... best kan especially kalau kita pun salah satu daripada generasi yang tersebut.

    ReplyDelete
  3. huhu..awk ada anak sedara dah eh?? bestnyer...saya ni dah la anak sulung...adik bongsu dah form 2..besar2 dah tu... bila la leh ade anak kecil.., -_-

    ReplyDelete
  4. srikandi cinta.. hehehe... yang dalam gambar tu adik akaklah... yang budak pompuan tu anak akak.kalau yang dalam gambar tu akak, alahai mudanya....

    srikandi cinta memang kena dapat anak dulu, baru boleh dapat anak sedara sebab kita senasib... akak pun anak sulung gak! anyway tq by following me!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...