Followers

Friday, February 25, 2011

SYAZA'S KUCI...

My kids just got a kitten from my colleague. they named it as KUCI. a cute kitten right?
they promised to study hard after got a cat, hopefully so! bukan janji2 manis yaa....

last week, kami "membeli belah" barangan kucing dari bekas makanannya, bekas membuangnya, makanannya hinggalah ke shampoo. hari tu jugaklah kami tahu ada makanan kucing yang halal rupa2nya... produk malaysia tau!

sejak tu jugak kami sekeluarga berjinak2 dengan pet shop. hehehe... mula belajar tengok produk jagaan kucing. rupa2 nya macam2 ada... cuma sediakan duit sajer... mau taknya... shampoo dia lagi mahal daripada shampoo manusia.

black wood? produk tu bagus sangat ke untuk kucing? itu yang disyorkan oleh tauke kedai pet shop tu atau agenda dia nak melakukan barang kat kedai dia? kalau bloggers lain pernah cuba bg black wood nie kat kucing bagitaulah yer keberkesanannya...boleh kita share info sama2.

anak2... kamu yang bela kucing, ibu yang susah hati... anyway, tak sabar tengok KUCI membesar, membesar dan terus membesar.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...