Followers

Wednesday, February 23, 2011

LOGICO PICCOLO


i just bought it 5 days ago for my kids. for me, it's really a fun game from GROLIER. thank you GROLIER for these well worth purchases. see how it works?




kat dalam kotak tu, ada lebihkurang 360 cards yang mana satu kad mewakili 1 game. ada kategori matematik, english, iq test dan something like to foster our child's concentration. dik nan pun rambang mata nak main kad yang mana satu malam nie...



ermm... nampaknya malam nie dik nan nak main game matematik. dia kata nak buat sifir. tgk tu.. khusyuk betul. tgk macamana dik nan main. soalan 2X2 button warna merah. jawapan dia adalah 4. so, dik nan letakkan button merah kat no.4. senang kan.... kat mana pulak dik nan nak letak button warna kuning tu ?


akhirnya... dik nan dah siap. dik nan cuma terbalikkan kad tu sebab jawapan ada di belah belakang kad dan bandingkan warna buttton jawapan dia dia dengan jawapan yang diberikan. cuba tengok gambar kat atas.. dik nan salah jawap daa....soalan 9X2 jawapan dia bukan button warna biru titik, tapi warna oren... takpe.... well done.u can try again after this.




dalam kotak nie ada fail2 kecil bagi setiap kategori, dan juga game board berserta parent guide.dik nan bergambar sakan lepas penat main logico piccolo. ok... kita sambung pulak esok....

jika ada yang berminat dengan game nie, just let me know k!



1 comment:

  1. beminat boleh email pertanyaan ke azlinahmdn@yahoo.com atau pun sms/call ke 0137755256

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...